Un troleibuz din București, blocat de o dubiță în trafic. Șoferul RATB scoate capul pe geam și îi strigă celuilalt: „Eu car suflete”. Replica bărbatului i-a lăsat mască pe toți

Situație incredibilă în traficul din București. Un călător a povestit un incident în timp ce mergea cu troleibuzul.

Mijlocul de transport a fost blocat de o dubiță, așa că șoferul a dat geamul jos și i-a strigat celuilalt participant la trafic.

Loading...

„- Dacă copilul tău era în acest troleu, ți-ar fi convenit să-l știi blocat în trafic de unul care descarcă marfă pentru nu știu ce magazin?

– Frate, și eu sunt tot la muncă.

– Eu car oameni, copiic care merg la școală, bătrâni. Car suflete!

_ Și eu car apă!”, a fost replica bărbatului, potrivit Auzite în RATB.

Se afla într-un cimitir din județul Timiș, când a început să audă zgomote ciudate din mormânt. Femeia a chemat imediat ajutoare. Toți au încremenit când au văzut ce se afla acolo

Descoperire șocantă într-un cimitir din județul Timiș. O femeie din Sânnnicolau Mare a început să audă zgomote ciudate dintr-un mormânt, așa că a sunat repede pe administratorul cimitirului.

Acesta i-a spus cu seninătate că știe despre ce e vorba și chiar el a fost autorul, el fiind și groparul.

Femeia nu a stat pe gânduri și a sunat la 112 să ceară ajutor.

Mai precis, groparul a îngropat de viu un câine, care schelălăia în încercarea disperată de a ieși din „groapa morții”.

“Când am sunat administratorul cimitirului, care este și gropar acolo, mi-a spus senin că știe de animal – că el pusese placa la criptă, cum două-trei zile – și că l-a lăsat acolo pentru că nu l-a putut scoate din groapă”, a povestit femeia într-un articol pentru timpolis.ro.

Pentru fapta sa, groparul a fost amendat cu 600 de lei pentru rele tratamente aplicate animalelor. Poliţiştii au precizat că nu au putut deschide un dosar penal pe numele groparului pentru că animalul a supravieţuit, iar gestul nu a fost intenţionat.

Sfârșit tragic pentru un bistrițean. A murit pe loc, călcat de tren

O persoană a fost accidentată mortal de tren, în noaptea de luni spre marţi, în localitatea Cristeştii Ciceului, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa Năsăud.

Potrivit acestora, este vorba de un bărbat în vârstă de 35 de ani, care a fost găsit cu leziuni incompatibile cu viaţa, echipajele medicale sosite la faţa locului declarând decesul.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul.

Loading...