De ce NU trebuie să te împotrivești planurilor cerești!

Vreți ca totul să fie așa cum vă doriți dumneavoastră și nu acceptați nici o schimbare? Ce ar fi dacă ați înceta să vă mai împotriviți planurilor cerești și să lăsați ca viața să curgă așa cum vă este scris? În acest fel, veți sta departe de eșecuri și toate lucrurile vor reintra în normal.

Ce trebuie să se întâmple, acel lucru se va întâmpla!

Loading...

Viața nu a fost întotdeauna așa cum am plănuit că va fi? Și asta începe să vă facă sufletul bucăți? Încetați cu aceste dramatizări ale situației și înțelegeți că pentru a ne ridica, trebuie întâi și întâi să cădem.

Altfel nu vom reuși să găsim răspunsuri la toate întrebările din capul nostru. Indiferent prin câte greutăți vom trece trebuie să învățăm să mergem înainte și să știm că ceea ce va trebui să fie al nostru, va fi într-un fel sau altul. Odată ce vom înceta să mai rămânem blocați într-un singur loc, planurile noastre se vor schimba.

Ați trecut printr-o relație și iubirea a dispărut?

V-ați întrebat dacă nu cumva a fost spre binele dumneavoastră? Ați muncit ani buni la un loc de muncă dar a trebuit să plecați? Nu cumva pentru că vi se vor ivi alte oportunități, mult mai bune? Nu trebuie să grăbiți viața, să stați într-o stare permanent de stres și anxiatate. Nu mai fiți atât de îngroziți și aveți încredere! Dumnezeu are un plan pentru fiecare dintre noi.

Dacă cineva ar vrea cu adevărat să fie în viața ta, ar fi fost în ea deja!

Dacă cineva ar vrea cu adevărat să fie în viața ta, ar fi fost în ea deja!

În fiecare secundă.

Fiecare minut.

În fiecare oră.

În fiecare zi.

Cumva, ne amintim… De acele momente în care am vorbit târziu despre viață și scopuri, când am trăit prin cineva mai mult decât prin noi înșine. I-ai dat acestei persoane mai mult decât doar timp. I-ai dat totul. De ce? Pentru că a fost importantă pentru tine.

Acea persoană a fost noul motiv pentru care ai vrut să fii mai bun. A fost motivul pentru care te străduiai mai mult. A fost….

Motivul pentru care a fost, pentru că nu mai este în jur așa cum credeai, acum când ai nevoie de ea…

Acest lucru ar trebui să însemne ceva, atunci când persoana pe care ai pus-o pe primul loc nu te pune pe primul loc în viața sa, nu s–a gândit la tine atunci când s-a trezit și doar și-a amintit ocazional.

A devenit plictisit și neinteresant de tine, dar dragostea este nedreaptă …

Poate că va decide să repare mai târziu, dar tu poți decide să nu mai aștepți… Nu ești atât de importantă pentru acea persoană, așa cum credeai.

Toate relațiile devin în cele din urmă plictisitoare.

Dar dragostea nu este un sentiment, este un angajament: să iubești în fiecare zi, fizic și emoțional.

E greu, și nu întotdeauna distractiv. Și oamenii de multe ori fug imediat ce trece o etapă ușoară și romantică. Ei cred că a fost o scânteie. Dar nu. Vrei ca cineva să nu renunțe și să te iubească necondiționat?

Deci, tu iubește acea persoană, chiar și atunci când nu mai vrei, atunci când o persoană este greu de iubit.

Dacă cineva ar vrea cu adevărat să fie în viața ta, ar fi în ea. Lasă acțiunile să vorbească mai tare și să arate cât de importantă erai în viața sa.

Loading...