Ce distruge energia feminină și împiedică fericirea personală. Opinia psihologilor

Psihologii au identificat câteva principii ale vieții care blochează energia femeilor. Distrugerea energiei conduce deseori la schimbări interne și externe, ceea ce devine un obstacol serios în calea fericirii.

Energia femeilor este diferită de cea a bărbaților. Doamnele sunt în mod inerent mai sensibile și receptive la schimbările din lumea exterioară și internă.

Loading...

Ce afectează negativ și distruge energia femeilor

1. Activitatea excesivă care încurajează femeile să compenseze lipsa de iubire prin auto-exprimare. Sentimentele haotice încalcă armonia interioară. O femeie ar trebui să-și găsească drumul propriu, ceea ce îi va permite să se elibereze de îndatoririle interne.

2. Frica împiedică circulația energiei pozitive în corp. De asemenea, vanitatea afectează negativ emoțiile.

3. Comunicarea excesivă în afara familiei duce la o întrerupere a echilibrului energetic, care, la rândul său, blochează fluxul de dragoste.

4. Munca depusă, de care femeile nu se bucură, contribuie la epuizarea de energie pozitivă și poate provoca nu numai stres emoțional, ci și boală fizică.

5. O femeie acumulează energie care vine de pe pământ. Prin urmare, în dulap sunt preferate fuste și rochii, și nu pantaloni. Hainele strălucitoare și încrederea în sine permit unei femei să deseneze forța și inspirația din afară, încărcându-se cu fluxuri energetice pozitive.

6. Coafurile joacă un rol important în formarea femeilor. Cu ajutorul tunsorilor feminine elegante, orice își poate întări energia însă o poate distruge prin intermediul unor coafuri “băietești”.

7. Bijuterii, de asemenea, îmbunătățesc energia femeilor, iar purtarea lor constantă face posibil ca doamnele să simtă puterea și încrederea interioară.

8. Tensiunea constantă are consecințe negative. Este important ca femeile să învețe cum să aibă grijă de corpurile lor și să meargă la ore de masaj relaxant.

9. Fiecare femeie are nevoie de o lecție pentru suflet, care este menită să aducă înapoi armonia lumii interioare și să îi permită să se relaxeze după un trecut obositor.

10. Lipsa oportunităților de exprimare artistică este în detrimentul energiei femeilor.

12. Dorința de a controla totul și dorința de a lua totul în propriile mâini este în detrimentul femeilor.

13. O femeie își distruge energia dacă nu participă la viața de familie. Crearea îndatoririlor de confort și de uz casnic îi permite să își dezvăluie potențialul și să manifeste îngrijorare sinceră pentru cei dragi.

Evitați să trăiți prin stereotipurile sugerate. Altfel, veți trăi o viață străină și nu veți fi niciodată mulțumite de voi sau de alegerea voastră. Scapă de manipulatori pentru binele tău!

Energia femeilor necesită o reîncărcare constantă, deci nu evitați exercițiile care vă vor da energie.

Realizați sesiuni de meditație pentru a vă relaxa și a alege calea cea bună.

Vă dorim dragoste și sănătate și vă mulțumim că împărtășiți acest articol și cu alte femei!

Share on Facebook

Loading...